Centrul de pelerinaj "Sf. Parascheva" Iasi

Pelerinaj în Dobrogea – Mănăstirea Dervent, Mănăstirea Peștera Sf. Apostol Andrei - plecare din Piatra Neamti

14 - 17 Septembrie 2017
525
RON
Locul de plecare: 
Piatra Neamt
Nopţi de cazare: 
3
Tip masă: 
Mic dejun
Tip transport: 
Microbuz clasificat
Servicii incluse: 
  • Transport auto clasificat, cu aer condiționat și stație audio;

  • cazare în hotel/ pensiune de 2*/ 3*, în camere duble / triple;

  • trecere BAC Călărași;

  • trecere BAC Galati;

  • însoțitor grup.

Nu sunt incluse in pret: 
  • intrările la obiective;

  • cheltuielile personale;

  • mesele netrecute în program.

Reduceri si suplimente: 

- Supliment grup de minim 19 persoane (80.00 LEI)
Program: 
Ziua 1: APROX. 355 KM

Piatra Neamt – Bacau – Tecuci – Cudalbi: Manastirea Nasterea Maicii Domnului ( inchinare la particele din moastele Sf. Grigorie Teologul, Sf. Chiriachi, Sf. Teodosie de la Brazi, Sf. Filofteia de la Curtea de Arges) – Galati: Catedrala Arhiepiscopala Sf. Apostol Andrei (inchinare la moastele Sf.Ap. Andrei si ale altor mari sfinti ai Bisericii) – Tulcea, Catedrala Episcopala.

Cazare Tulcea.

Ziua 2: APROX. 210 KM

Mic dejun.

Tulcea – Babadag – Beidaud - Manastirea Colilia (inchinare la particele din moastele Sf. Gheorghe, Sf. Tecla, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Varvara, Sf. Mucenici din Lavra Sf. Sava) – Cogealac – Manastirea Histria (inchinare la o racla cu 50 de particele de sfinte moaste: Sf. Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie Teologul, Sf. Mina s,a.) – Cogealac – Targusor – Manastirea Pestera Sf. Ioan Casian – Ovidiu – Constanta: Catedrala Arhiepiscopala ( inchinare la Racla cu particele de sfinte moaste si la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Podromita)

Cazare Constanta

Ziua 3: APROX. 220 KM

Mic dejun.

Constanta – Murfatlar – Ciocarlia – Manastirea Pestera Sf. Ap. Andrei (moaste: particele de la Sf. Ap. Andrei, Sf. Zotic, Atal, Camasie, Filip, Epictet si Astion) Manastirea Buna Vestire, Strunga – Manastirea Lipnita (inchinare la particele din moastele Sf. Mc. Dasie, Sf. Ioan Botezatorul, Sf. Onufrie cel Mare, Sf. Ierarhi Andrei si Ciprian, Sf. Macrina, Sf. Marina) – Manastirea Dervent (În Dobrogea şi în ţară este recunoscut ca izvor tămăduitor Izvorul de la Mănăstirea Dervent, despre care tradiţia spune că a apărut la rugăciunea Sfântului Apostol Andrei, cel care, în drumurile sale, s-a oprit în locul din apropierea actualei mănăstiri pentru a-i învăţa cuvântul Evangheliei pe cei din zonă. După predica sa a bătut cu toiagul în pământ şi a izvorât o apă limpede în care i-a botezat pe cei ce au dorit să primească botezul creştin.) – Trecere feribot Ostrov - Calarasi – Amara

Cazare Amara.

Ziua 4: APROX. 365 KM

Mic dejun.

Amara – Slobozia: Manastirea Sf. Voievozi (inchinare la particele din moastele Sf. Ioan Gura de Aur, Sf. Dimitrie, Sf. Haralambie, Sf. Mercurie, Sf. Pantelimon, Sf. Teodor Tiron, Sf. Paraschevi, Sf. Procopie, Sf. Elefterie) – Buzau – Rm Sarat – Manastirea Recea – Bacau – Buhusi: Manastirea Ciolpani (moaste: racla cu particele de la Sf. Emilian de la Durostorum, Sf. Teodosie cel Mare, incepatorul vietii de obste, Sf. Grigorie Decapolitul, Sf. Mc Chiriachi, Sf. Mc. Filofteia) – Piatra Neamt

Condiţii de înscriere: 

- Avans 30% din valoarea pelerinajului;

- Copie carte identitate.

DESPRE LOCAŢIILE ÎN CARE V-AR PLĂCEA SĂ AJUNGEŢI

Pași de pelerin prin Grădina Maicii Domnului

Când am fost în pelerinaj în Sfântul Munte m-am simțit cu adevărat ca și cum aș fi în grădina Maicii Domnului. Pretutindeni este o atmosferă de liniște și pace, e ceva ce simți că nu e de pe acest pământ, căci dacă ar fi fost de pe acest pământ, atunci negreșit, oamenii, care sunt mereu în căutare de ceva nou, ar fi descoperit acest lucru și l-ar fi introdus în felul de a fi al societății. Dar acea pace sufletească vine de la însuși Hristos, care a și spus: „Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu”(Matei, 14:27).

+ citeşte în continuare

Jurnalul pelerinului Împărtăşeşte-ne experienţa ta din pelerinaje!

22 Martie 2018
Maria

Este un pelerinaj de vis ' avem ghid (doi )parintele de la biserica Cucova si parintele de la biserica Horia , care sant extraordinari de buni , de suflet sa le dea bunul Dumnezeu sanatate multa , mai avem cateva zile , mi- asi dori sa stau cateva saptamanii , atat este de frumos aici in Ierusalim.

4 Decembrie 2017
Ionela

A fost un pelerinaj extraordinar de frumos și foarte bine organizat! Domnii șoferi merită nota 10 cu felicitări. Pr. Iordachescu - un ghid extraordinar de bine pregătit. Mulțumim!

5 Aprilie 2016
Mihail

Aș dori în mod special să spun că sunt foarte mulțumit de prestația Părintelui Roman Gabriel, ghidul care ne-a arătat și alte locuri foarte interesante în afară de cele specificate în îndrumătorul primit înainte de plecarea în pelerinaj, explicând cu lux de amănunte și mult profesionalism la fiecare loc vizitat. În mod personal îi mulțumesc și îl recomand cu căldură și altor grupuri de pelerini.

CENTRUL DE PELERINAJ SFÂNTA PARASCHEVA

Sediul central la Iași

Adresa:     Bd. Stefan cel Mare si Sfant, nr. 14,Iasi - 700064, Romania

Telefon:    0040 232 276 907
Fax:           0040 232 276 867
Email:       centruldepelerinaj@yahoo.co.uk
                   office@centruldepelerinaj.ro
Web:         www.centruldepelerinaj.ro

Program cu publicul:
Luni-Vineri : 08 :00 – 16 :00
Sâmbăta, Duminica:  închis
Sărbători cu praznice împărătești: închis

Date bancare: CENTRUL DE PELERINAJ (pentru plata pelerinajelor):

OTP Bank
Cont Lei:    RO58OTPV0000000002519498
Cont Euro: RO30OTPV0000000002519517
COD SWIFT: OTPVROBU

CEC BANK
Cont Euro:  RO41CECEIS10C1EUR1027184
Cont Lei: RO68CECEIS1030RON1027133
Sucursala Iasi, Agentia Piata Unirii

Date bancare: PROVITUR ROMANIA  (pentru plata ASIGURARILOR MEDICALE)
FUNDATIA PROMOVAREA  SI VALORIZAREA IDENTITATII TURISMULUI DIN ROMANIA “PROVITUR ROMANIA”

OTP BANK Sucursala Stefan cel Mare
LEI:   RO 18 OTPV 000 000 000 1556 135  
COD SWIFT: OTPVROBU

 

Numar brevet de turism: 16421 / 19.04.2010
Numar licenta de turism: 1379/ 06.03.2019
Numar polita de asigurare: NR. 52377 emisa de Omniasig - valabila pana la data 29.01.2021